Νέα

Food Expo 2023: Τα ελληνικά αναψυκτικά που θα γευτούμε

Soft Drinks

Ελληνικά αναψυκτικά με ιστορία και υψηλή ποιότητα στη Food Expo 2023.

Οι ημέρες για την μεγαλύτερη έκθεση της ΝΑ Ευρώπης στον κλάδο του τρόφιμου και του ποτού, Food Expo 2023, πλησιάζει. Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα κάνουν την εμφάνισή τους. Όμως, ποια ελληνικά αναψυκτικά θα συναντήσουμε εκεί; Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

  • Λουξ – Μαρλαφέκας

Με παρουσία στην αγορά από το 1950 και πατρινή καταγωγή, η Λουξ – Μαρλαφέκας θα «φορέσει» τα καλά της, και θα μας παρουσιάσει τις δικές της προτάσεις -με ή χωρίς ζάχαρη- στο χώρο του αναψυκτικού, του χυμού καθώς και του κρύου τσαγιού.

Μπορείς να την επισκεφθείς στο Περίπτερο C05, Αίθουσα 3

  • Οικογένεια Κλιάφα

Δυνατή η παρουσία της Οικογένειας Κλιάφα αναμένεται στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών της Αθήνας, Food Expo. Με τη συμμετοχή της θέλει να ισχυροποιήσει τη θέση της στην ελληνική αγορά καθώς και να ενδυναμώσει την εξωστρέφειά της. Στη διάρκεια της γευσιγνωσίας κατ’ εμέ η Βυσσινάδα Κλιάφα και η Bibi Cola θα τραβήξουν τα βλέμματα των buyers.

Θα την βρεις στο Περίπτερο D13, Αίθουσα 3

  • Κρίνος

Αν κατάγεσαι από την Αχαΐα, η Κρίνος είναι γνωστή σε εσένα. Αν πάλι δεν την γνωρίζεις, αυτό το τριήμερο θα ‘χεις την ευκαιρία. Το 1943 ξεκινάει η ενασχόληση της Κρίνος με την παραγωγή αναψυκτικών και ποτών. Σύμφωνα με την ίδια είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγει στην ελληνική αγορά την φιάλη μίας χρήσεως (μέχρι τότε κυριαρχούσαν οι επιστρεφόμενες φιάλες) αποκλειστικά για τα αναψυκτικά της. Στην έκθεση θα γνωρίσεις την ανανεωμένη και παιχνιδιάρικη εικόνα της καθώς και τις μοναδικές συνταγές αναψυκτικών της.

Στο Περίπτερο Β25-B27, Αίθουσα 1

Ποιες θα είναι οι εκπλήξεις και τα νέα των παραπάνω brands στο χώρο των ελληνικών αναψυκτικών; Θα μάθουμε σε λίγες ημέρες. Το ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι τα ελληνικά αναψυκτικά μέρα με τη μέρα μπαίνουν κατακτούν ελληνικά και ξένα σπίτια.

Διάβασε ακόμη:

Η E-LA-WON συμμετέχει στη Food Expo 2023

Food Expo 2022: Όλα όσα ξεχώρισα

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!