Χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, chutney, μουστάρδα σύκου, λαχταριστά τοπικά σιροπιαστά και τώρα brunch με θέα το Αιγαίο.
Η ευβοϊκή εταιρεία παραγωγής ιδιαίτερων γλυκών και αλμυρών αλειμμάτων, σιροπιαστών κ.α που παντρεύει την παράδοση με τις τάσεις της γαστρονομίας του σήμερα στις συνταγές του, Γλυκάκι, με φυσικό κατάστημα/καφέ στην περιοχή της Πλατάνας, στην Κύμη απέκτησε τώρα το δικό του brunch!
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρυτή και παραγωγού των προϊόντων της επιχείρησης, Γιώργου Τσακοφίτη, ανεβάζουν το επίπεδο στο μενού τους διαθέτοντάς μας από την Παρασκευή 9 Αυγούστου και για όλο το μήνα από τις 9.30 το πρωί ως τις 1.30 το μεσημέρι πεντανόστιμα brunch πιάτα όπως avocado toast, omelette, benedict eggs, croque madame, καγιανά κ.α με θέα το καταγάλανο Αιγαίο.
Μήπως το νέο αυτό είναι η ευκαιρία που έψαχνες για ένα τριήμερο στην Κύμη; Επιπλέον, μετά το brunch μην φύγεις χωρίς να έχεις δοκιμάσει το εξαιρετικό παγωτό και τον κουμιώτικο μπακλαβά του, που δεν θα βρεις αλλού.
Και τέλος, όπως θα φεύγεις μην ξεχάσεις να πάρεις συκόμελο και μουστάρδα σύκου για το φθινόπωρο. Είναι από τα προϊόντα εκείνα που δεν ξέρεις ότι τα έχεις ανάγκη.
Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News