Γυναικεία Επιχειρηματικότητα- Εκθεση Κρητικών Προϊόντων
Εκδηλώσεις

Γνωρίστε..την Κρητική Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Μαζί με πολλές εκδηλώσεις μουσικής, γευσιγνωσίας, εργαστηρίων εκμάθησης, εικαστικά δρώμενα και ακόμα εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη στο πανέμορφο νησί της Κρήτης. Λίγο οι διακοπές μου εκεί όπου θα σε πάρω μαζί μου. Λίγο τα αφιερώματα στην κρητική γυναικεία επιχειρηματικότητα όπου αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, δεν θέλει και πολύ να χαρακτηριστεί η εβδομάδα της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα νέα που έλαβα εχθές, η κρητική επιχείρηση ByRaki flavor δείχνει έμπρακτα την στήριξή του στον Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, με δράσεις, καθώς και με την συμμετοχή του, για άλλη μία χρονιά, στην Έκθεση Κρητικών Προϊόντων.

Η μεγάλη έκθεση – γιορτή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Κρήτη έχει τίτλο: «Οι Γυναίκες αναλαμβάνουν δράση για την κλιματική αλλαγή.» και θα πραγματοποιηθεί με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην ανακύκλωση, την πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.

Η Έκθεση Κρητικών Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο Κρήτης, από 30 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου 2021.

Η έκθεση θα γίνει με όλους τους κανονισμούς που αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.

γυναικεία επιχειρηματικότητα

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν αρκετές δράσεις, συναυλίες, γευσιγνωσία και άλλα πολλά δρώμενα από την διοργανώτρια αρχή.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν παραγωγοί από όλη την Κρήτη. Ο τομέα της Αγροτοδιατροφής θα έχει την τιμητική του με επιχειρήσεις πιστοποιημένες από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, προϊόντα ενταγμένα στο Mediterranean Diet, πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα από τις Αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες καθώς και άλλες πιστοποιήσεις. Στην έκθεση θα συμμετέχουν και αρκετοί Χειροτέχνες με πιστοποίηση Cretan Hands κ.α.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης Μαρία Πιτσικάκη, «Εξήντα γυναίκες επιχειρηματίες παρουσιάζουν τη δουλειά τους με Κρητικά προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι από τα έμπειρα χέρια τους, προϊόντα χειροτεχνίας, καλλιτεχνήματα και καινοτόμα προϊόντα. Καθημερινά οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν ένα μοναδικό πάντρεμα καινοτομίας και παράδοσης. Πλούσιες εκδηλώσεις, εργαστήρια λαϊκής τέχνης, γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις για το περιβάλλον, ειδικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!».

Σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Κρητική Γυναικεία Επιχειρηματικότητα καθώς και για όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που θα έχουν ληφθεί για την διεξαγωγή της εκδήλωσης μπορείς να μάθεις εδώ

Διάβασε ακόμη:

Η Λουξ βραβεύτηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η σειρά QUEEN της KYANA έχει όλα όσα χρειάζεστε εσείς και τα μαλλιά σας!

Ο Ρόλος της Ελληνίδας Γυναίκας στην Ελληνική Επανάσταση από την Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα νέα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!