Πλάτωνας Μαρλαφέκας
Επικαιρότητα

Η Λουξ βραβεύτηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που συμπλήρωσε 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχώρισε στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, τους «Πρωταγωνιστές της
Ελληνικής Οικονομίας» για τις οικονομικές επιδόσεις της κατά τη δεκαετία 2010-2020.

Ειδικότερα, ανάμεσα σε πλήθος επιχειρήσεων η Λουξ απέσπασε την τιμητική
διάκριση του «Greek Business Champion της Δεκαετίας», ως μια επιχείρηση που πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών και των κερδών της προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019. «Οι πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» είναι μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση της Direction Business Network που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, για 6η χρονιά, με στόχο να αναδείξει δυναμικές εταιρίες με όραμα, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, και συνεχείς επενδύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο της Λουξ παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της εταιρίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Πλάτων Μαρλαφέκας Λουξ

Η διάκριση της Λουξ, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις εταιρίες που «πρωταγωνιστούν» στην οικονομία της χώρας, αποτελεί επιβράβευση της μέχρι τώρα πορείας της αλλά και εχέγγυο ανάπτυξης τις επόμενες δεκαετίες.

Διάβασε ακόμη:

Το 1st Peloponnese Beer Festival… only CRAFT είναι γεγονός!

Η ευβοϊκή εταιρία εμφιάλωσης νερού, Δίρφυς, ως αρωγός σε αθλητικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις!

Η νέα μπύρα της Utopia Craft Beer είναι εμπνευσμένη από ένα παιδικό βιβλίο

Λ.Πέπλης, AgroFigs: «Να καταφέρουμε να δώσουμε ένα μήνυμα στους νέους πως το να γυρίσεις πίσω(στο τόπο σου), δεν είναι step-back για σένα αλλά άλματα εξέλιξης για τον τόπο μας.»

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα νέα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!