Νέα

Καφεκοπτεία Λουμίδη & WSPC: Διοργανώνουν Master Class για τον Ελληνικό Καφέ

Ένα ολοκληρωμένο, διαδραστικό Μaster Class αφιερωμένο αποκλειστικά στο
παρελθόν, παρόν και κυρίως το μέλλον του ελληνικού καφέ.

Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, Καφεκοπτεία Λουμίδη, ξεκινάει τη χρονιά δυναμικά, γεμάτη όρεξη, πάθος για τον ελληνικό καφέ και σε συνεργασία με τον Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό WSPC (Wine & Spirits Professional Center) διοργανώνουν Master Class με θέμα «Ο Ελληνικός Καφές…αλλιώς».

Ένα Master Class για τους ειδικούς και λάτρεις του καλού καφέ

Ηχηρά ονόματα του χώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες του καφέ, στους επαγγελματίες της εστίασης, της HO.RE.CA. και στους Coffee lovers τον ελληνικό καφέ, αλλιώς! Το Master Class απευθύνεται επίσης, σε σπουδαστές /απόφοιτους του WSPC, σε συνεργάτες των Καφεκοπτείων Λουμίδη αλλά και σε επιλεγμένα Media.

Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στην ιστορία του ελληνικού καφέ από την Κωνσταντινούπολη μέχρι την Ελλάδα του 2023, και να ανακαλύψεις παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές και τρόπους παρασκευής.

Ελληνικό καφέ σε signature ροφήματα και cocktails

Ακόμα, θα γευτείς και θα εξερευνήσεις τα αρώματα και τα γευστικά προφίλ
μοναδικών ελληνικών καφέδων. Τα νέα signature ροφήματα και αλκοολούχα cocktails με βάση τον ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και τα pairings με λουκούμια, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτες θα έχουν την τιμητική τους.

Κι αν θέλεις να ζήσεις μια coffee εμπειρία με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη, επισκέψου σήμερα ένα από τα καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Χαλκίδα, Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ή ηλεκτρονικά μέσω του e-shop.

Διάβασε ακόμη:

Εμφιαλωμένο Νερό Δίρφυς: Μέσα στα “Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2022”

Το ροζ άλειμμα που θα αγαπήσεις

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!