Μόδα

Τα πλεκτά ρούχα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το στυλ τους!

Μπορεί ο καιρός στην χώρα μας να είναι αρκετά ανοιξιάτικος για τα δεδομένα της εποχής και να μην έχουμε νιώσει φέτος πολλά κρύα, αλλά τα πλεκτά ρούχα είναι must για όλους, και πάντα.

Σήμερα θα σου συστήσω μία ελληνική εταιρεία στο χώρο των πλεκτών ενδυμάτων με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και μία εμπειρία 39 χρόνων. Την Combos Knitwear, του Μιλτιάδη Παπαδόπουλου.

Η Combos Knitwear, σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα γυναικεία και ανδρικά πλεκτά ενδύματα υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας πάντα τις χρωματικές και μη, τάσεις της εποχής. Κάθε χρόνο επιλέγει να «παίξει» με νέα σχέδια και διαφορετικές παλέτες στις συλλογές της κάνοντας την κάθε μία από αυτές ξεχωριστή και συνάμα διαχρονική.

Πλεκτά ρούχα με άριστη ποιότητα

Η Combos Knitwear, εξελίσσει την τεχνογνωσία συνεχώς και επενδύει στην ποιότητα, κάτι που δεν διαπραγματεύεται. Τα ρούχα είναι φτιαγμένα από πρώτες ύλες που παράγονται από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες μονάδες παραγωγής νημάτων. Προσαρμόζει τα σχέδιά της έχοντας ως οδηγό τις ανάγκες τόσο του ανδρικού σώματος όσο και του γυναικείου. Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της εταιρείας, του Μιλτιάδη Παπαδόπουλου, είναι να αναπτύξει την εξωστρέφεια της Combos Knitwear, και τα ελληνικά πλεκτά ρούχα να φορεθούν σε περισσότερα και διαφορετικά άτομα του κόσμου.

Ενδεικτικά η χειμερινή συλλογή

Πάρε ιδέες για τα πλεκτά ρούχα που λάνσαρε φέτος η Combos Knitwear και προμηθεύσου αυτά που θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά και στιλάτη.

Τα πλεκτά ρούχα της Combos Knitwear μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα ένδυσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://combosknitwear.eu/

Διάβασε ακόμη:

Καθαριστικά προσώπου: Αυτά που δοκίμασα το 2022 και θα συνεχίσω το 2023

22 άρθρα που διάβασες περισσότερο το 2022!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!