Εκδηλώσεις

Η KAFEA TERRA & Dimello Shine Bright είναι Diamond Sponsor στη μεγάλη γιορτή του καφέ, World of Coffee 2023

KAFEA TERRA & Dimello Shine Bright as Diamond Sponsor

Η ελληνική κουλτούρα του καφέ διαχέεται στο World of Coffee 2023

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το World of Coffee, έδειξε τον ορισμό του Specialty Coffee. Ξένα και ελληνικά brands έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η κορυφαία διεθνής έκθεση για τους λάτρεις του καφέ άνοιξε τις πύλες της εχθές, 22 Ιουνίου, στην Αθήνα, δίνοντας την ευκαιρία να αναδειχθεί η τεχνογνωσία και η αριστεία της ελληνικής κουλτούρας καφέ. Στη σημαντική αυτή, διοργάνωση πρωταγωνιστεί η KAFEA TERRA, 100% ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ με παραγωγική αιχμή τον καφέ Dimello να αποτελεί τον DIAMOND SPONSOR.

Η ελληνική κουλτούρα του καφέ διαχέεται στο World of Coffee 2023

AREA 51 και Dimello THREE CONTINENTS στο World of Coffee

Με ακλόνητη δέσμευση στην προώθηση της πλούσιας κληρονομιάς, των γεύσεων και των αρωμάτων της Ελλάδας σε παγκόσμια κλίμακα, η KAFEA TERRA μαγνητίζει τα βλέμματα Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων, αξιόλογων επαγγελματιών και specialists του καφέ, επιδεικνύοντας το πάθος και την τεχνογνωσία που διαθέτει τα τριάντα πέντε και πλέον χρόνια παρουσίας της στην εγχώρια και διεθνή σκηνή του καφέ. Εκτός από την ναυαρχίδα της εταιρείας, τον Dimello, η KAFEA TERRA συμμετέχει στη διοργάνωση με δύο ακόμα συναρπαστικά specialty coffee brands δικής της παραγωγής, τον AREA 51 και Dimello, THREE CONTINENTS. Κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βυθίζοντας τους επισκέπτες σε έναν κόσμο όπου ο καφές ξεδιπλώνεται ως μια διαφορετική και συναρπαστική εμπειρία.

 AREA 51

Cocktails με άρωμα καφέ Dimello

Στην καρδιά της έκθεσης, στα Freddo & Cocktails Bars του Dimello (Περίπτερο 2-B40), οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπέροχες γεύσεις καφέ μαζί με προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα και χειροποίητα συστατικά. Οι εξειδικευμένοι baristi της KAFEA TERRA υποδέχονται τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους σε ένα ποτήρι τη μαγευτική εμπειρία Dimello Freddo, μέσα από τα ξεχωριστά χαρμάνια του. Οι έμπειροι bartenders δημιουργούν αριστοτεχνικά cocktails Espresso Martini, Aegean Americano και Vibrant Ethiopia, αναδεικνύοντας τις λεπτές και γεμάτες γεύσεις του καφέ Dimello, συνδυασμένες με διαφορετικά και ιδιαίτερα συστατικά.

Cocktails με άρωμα καφέ Dimello

mediTERRAnean Party by KAFEA TERRA

Για να γιορτάσει αυτό το επιτυχημένο ντεμπούτο που σημειώνει ως οικοδεσπότης στο World of Coffee 2023, η KAFEA TERRA, συνεχίζει να δίνει ρυθμό και μετά το πέρας της πρώτης ημέρας του WOC, διοργανώνοντας το KAFEA mediTERRAnean Party στις εγκαταστάσεις της με προσκεκλημένους δημοσιογράφους, συνεργάτες και λάτρεις του καφέ, στο μεσογειακό τοπίο της Παιανίας. Σε ένα απόγευμα γεμάτο γεύσεις, ψυχαγωγία, ζωντανή μουσική αναζωπυρώνει τις αισθήσεις και προσφέρει μια τέλεια ευκαιρία για networking και εμβάθυνση στον μαγευτικό κόσμο της ελληνικής κουλτούρας καφέ.

KAFEA mediTERRAnean Party

Η αξιοσημείωτη παρουσία της KAFEA TERRA στο World of Coffee 2023 υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην ανάδειξη του καφέ σε νέα μήκη και πλάτη. Συνδυάζοντας την παράδοση, την καινοτομία και το πάθος για αριστεία, η KAFEA TERRA προσανατολίζεται να είναι ένας πραγματικός πρεσβευτής του ελληνικού καφέ espresso παγκοσμίως.

*  Η KAFEA TERRA σας υποδέχεται στο World of Coffee 2023 από την Πέμπτη 22/06 μέχρι και το Σάββατο 24/06/2023 στο Metropolitan Expo από τις 10:00-17:00.

Διάβασε ακόμη:

Στιγμές δροσιάς και προστασίας από την Λουξ και την Lancaster!

HORECA 2024: Καινοτομία. Έμπνευση. Δημιουργία

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News