ελληνική φιλοξενία
Πρόσωπα

Hospitality Ambassadeurs: Ένα νέο εγχείρημα για την ελληνική φιλοξενία

Το Hospitality Ambassadeurs, είναι ένα νέο blog που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του τουρισμού και F&B με σκοπό να αναδείξει και να προωθήσει τα καλύτερα που προσφέρει η ελληνική φιλοξενία.

«Αποστολή μας αποτελεί η προώθηση των κορυφαίων πρακτικών customer service και experience που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία και γενικότερα οι επαγγελματίες του κλάδου!» όπως αναφέρουν σε δηλώσεις τους.

Η ομάδα πίσω από το Hospitality Blog αποτελείται από αφοσιωμένους Έλληνες επιχειρηματίες της φιλοξενίας:

Κωβαίος Κωνσταντίνος // Executive Chef

Κωβαίος Κωνσταντίνος

Δολιανίτη Δήμητρα // Hotel Guest Relations Specialist

Δολιανίτη Δήμητρα

Κύριο μέλημά τους είναι όμως η ανάδειξη των προϊόντων Ελλήνων παραγωγών, του οινολογικού πλούτου αλλά και η παροχή στήριξης στην εκπαίδευση νεοεισερχομένων επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

«Zώντας στην Ελλάδα, σε μία χώρα με πολιτιστικούς θησαυρούς, βαθιές ρίζες φιλοξενίας και σε μία γη πλούσια σε αυθεντικά προϊόντα, γεύσεις και αρώματα είναι πραγματικά ευλογία για εμάς. Αξίζει να αναφέρουμε το ελκυστικό και παράλληλα παγκόσμια γνωστό brand της Ελλάδας και το νόημα αυτού για τον κάθε επισκέπτη. Αυτό είναι ακριβώς η χώρα μας για εμάς τους ίδιους. Έμπνευση στην καρδιά και το πνεύμα της!»

Για να ανακαλύψετε τη μέχρι τώρα πορεία τους, τα ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που προτείνουν για τις γευστικές εμπειρίες σας, καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί τους για περαιτέρω πληροφορίες, ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο!

https://hospitalityambassadeurs.com/