Νέα

SKAG: Προχώρησε σε «πράσινη» δωρεά για την αναδάσωση περιοχών του Δήμου Διονύσου

δωρεά με πράσινο πρόσημο από την SKAG

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία, ηγέτης, στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στη Ελλάδα, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας έμπρακτα στην αναδάσωση περιοχών του Δήμου Διονύσου, που επλήγησαν σημαντικά από τις πυρκαγιές στην περιοχή, το καλοκαίρι του 2021.

Η πράσινη δωρεά της SKAG

Στο πλαίσιο του δεκαετούς προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς, η εταιρεία πραγματοποίησε δωρεά ύψους 1000€ στην κοινότητα Κρυονερίου, η οποία περιλάμβανε τις ανάγκες οργανωμένης δενδροφύτευσης, την αγορά και παράδοση 78 φυλλοβόλων δένδρων, όπως 23 πλατάνια μεσαίου και μεγαλύτερου μεγέθους, 20 κουτσουπιές αλλά και 35 κυπαρίσσια.

Σημαντική η παρουσία των πολιτών στην δράση

Η δενδροφύτευση, που διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 10 Απριλίου, μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος σε σύμπραξη με το Αυτοτελές Τμήμα Εθελοντισμού και Διαβούλευσης και των Δημοτικών Κοινοτήτων, έλαβε χώρα σε 4 σημεία του Δήμου Διονύσου (Πευκόφυτο Αγίου Στεφάνου, Κρυονέρι, Αμυγδαλέζα Σταμάτας, Διόνυσος-Ροδόπολη), με σκοπό την σταδιακή αποκατάσταση του φυσικού κάλλους και της βιοποικιλότητας της ευρύτερης περιοχής.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, αποδεικνύοντας πως η αποκατάσταση του περιβάλλοντος οφείλει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα όλων μας.

Δεντροφύτευση SKAG

Το μήνυμα της Marketing Manager, της SKAG

Σχετικά με τη δωρεά, η Marketing Manager, Πόπη Σκαγιά δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να αποτελούμε κομμάτι μίας τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας για την κοινότητά μας. Η εταιρεία SKAG διαχρονικά στηρίζει κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον, ανταποδίδοντας ταυτόχρονα την αγάπη και την στήριξη που εισπράττει καθημερινά εδώ και δεκαετίες. Έτσι και αυτή την φορά με περίσσιο ενθουσιασμό στηρίξαμε την δράση της δενδροφύτευσης του Δήμου Διονύσου καθώς εναρμονίζεται πλήρως με την φιλοσοφία, αλλά και την διαρκή προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές που ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία SKAG, παράγει και διαθέτει στην αγορά, θεματικά τετράδια «SAVE EARTH» με περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Με αυτό τον τρόπο, στέλνει άμεσα το δικό της μήνυμα για την διάσωση και την προστασία του περιβάλλοντος στους μαθητές.

Περισσότερα σχετικά με την εταιρεία SKAG εδώ

Διάβασε ακόμη:

Κλιάφα: «Τιμή τους και καμάρι τους», το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο

6 content creators μιλούν για τα ελληνικά προϊόντα που τους κέρδισαν!

Food Expo 2022: Όλα όσα ξεχώρισα

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!