Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις

Christmas.shop.shop.shop: Η λύση για τα χριστουγεννιάτικα δώρα από 22 ελληνικά brands

Christmas shop.shop.shop

Πριν λίγες ημέρες «έσκασε» το καλύτερο νέο. Η επιστροφή του πολυθεματικού και πετυχημένου χριστουγεννιάτικου bazaar, Christmas.shop.shop.shop.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Horizon, του Divani Caravel Athens, θα μπορείς να επιλέξεις τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους καλούς σου.

Συγκεκριμένα, φέτος στο 7ο Christmas.shop.shop.shop θα γνωρίσεις (και θα αγαπήσεις) 22 ελληνικά brands που δραστηριοποιούνται κυρίως ως e-shop σε ποικίλους χώρους.

Γυναικεία ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ στο Christmas.shop.shop.shop

Οι GALLEROIA, MARY STASINOU και ΤHE TWINS θα μας παρουσιάσουν τις νέες χειμερινές σειρές γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ τους. Η εκπροσώπηση του ελληνικού χειροποίητου κοσμήματος στο Christmas.shop.shop.shop, έρχεται από DOTS, FILIPPOU VIOLETA, GOUPI JWLS, TREASURE BOX BY ANITA, ενώ οι BASIΛEIA, LOMER και SEE MY BAG θα παρουσιάσουν τις χειμερινές τάσεις σε τσάντες.

Για εσένα που λατρεύεις τη διακόσμηση

Ψάχνεις πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση, στολισμούς και γούρια; Οι φανταστικές ELEFTHERIART, PINK LEMONADE, PROS:KALO θα βρίσκονται στη διάθεσή σου!

Το Christmas.shop.shop.shop έχει φροντίσει και για την περιποίηση της εξωτερικής και εσωτερικής ομορφιάς σου

Η ομορφιά μας πηγάζει από μέσα μας. Ωστόσο, υπάρχουν οι σκούρες μέρες που δεν μπορείς να βγάλεις το 100% της. Οι AMELIE HANDMADE BEAUTY και ONE BEAUTY χάρη στα προϊόντα που διαθέτουν θα σου θυμίσουν ότι η ιεροτελεστία της περιποίησης βοηθάει τόσο στην γαλήνευση της ψυχής σου όσο και στην καταπολέμηση της κούρασης του δέρματός σου από την καθημερινότητα.

Η πρωτοτυπία είναι συνώνυμο του συγκεκριμένου bazaar

Οι πρωτότυπες προτάσεις δεν έχουν τέλος. Οι άνθρωποι πίσω από το Christmas.shop.shop.shop ανακάλυψαν τα THE HEALTHY PLAN, WIGGLE STEPS και liTTLE Pea για πραγματικά ιδιαίτερες προτάσεις για εμάς και το παιδί. Τέλος, οι γευστικές δημιουργίες των PANDROSIA και VICTORIANS θα ικανοποιήσουν εκείνους που αναζητούν τη γεύση ακόμα και στο δώρο! 

Το 7ο Christmas.shop.shop.shop θα λειτουργεί για τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και υπόσχεται μία μέρα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα με θέα τη φαντασμαγορική Αθήνα και πολλές, μα πάρα πολλές εκπλήξεις.

Χορηγοί του Christmas shop.shop.shop είναι οι εταιρείες:

COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, Heteroclito, MAYOR Pasqualini il caffe, PINAPP, TO PAGOTO, The Nodding Cat.

Είσοδος ελεύθερη!

Ακολούθησέ το εδώ:

Διάβασε ακόμη:

Χριστουγεννιάτικα δώρα: Λόγοι για να είναι ελληνικής παραγωγής!

Κ.Δρόσου: Η pandrosia αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση ευζωίας για το σύγχρονο άνθρωπο!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!