Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις

To αγαπημένο Christmas shop.shop.shop επιστρέφει!

Christmas shop.shop.shop

Το πολυθεματικό χριστουγεννιάτικο bazaar που αγαπώ, επιστρέφει μετά από 2 χρόνια απουσίας!

Ψάχνεις ένα χριστουγεννιάτικο bazaar το οποίο να συνδυάζει τη δικτύωση, το shopping therapy και, που θα σε βοηθήσει να βρεις τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου; Σταμάτα την αναζήτηση, το Christmas shop.shop.shop είναι εδώ!

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής παύσης, επιστρέφει το 7ο Christmas shop.shop.shop το πετυχημένο χριστουγεννιάτικο bazaar με την πιο μαγική και καλαίσθητη ατμόσφαιρα. 

Νέος χώρος για το 7ο Christmas sHOp.sHOp.sHOp

Την επόμενη Κυριακή, στις 18 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί, αυτήν τη φορά σε νέο χώρο, στην αίθουσα Horizon του Divani Caravel Athens, με θέα τη φαντασμαγορική Αθήνα για να σου προσφέρει μία ολόκληρη μέρα, γιορτής και χαράς με πολύ χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Δες τι είχε συμβεί στο προηγούμενο bazaar!

Το πιο σημαντικό! Σε αυτό το μοναδικό bazaar δεν θα λείπουν φυσικά πολλά αγαπημένα ελληνικά brands (στηρίζουμε ενεργά εδώ), άλλα για πολλοστή φορά και άλλα πρώτη.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα. Stay tuned γιατί φέτος έχουμε να ζήσουμε ένα διαφορετικό και πολλά υποσχόμενο, χριστουγεννιάτικο bazaar!

7ο Christmas sHOp.sHOp.sHOp Announcement

Χορηγοί του Christmas shop.shop.shop είναι οι εταιρείες:

COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, Heteroclito, MAYOR Pasqualini il caffe, PINAPP, TO PAGOTO, The Nodding Cat.

Είσοδος ελεύθερη!

Ακολούθησέ το εδώ:

Διάβασε ακόμη:

NOEMI: Εντοπίσαμε το καλύτερο στέκι για brunch στην Αθήνα

6 content creators μιλούν για τα ελληνικά προϊόντα που τους κέρδισαν!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!