Νέα

ΕΨΑ: Χρυσό Βραβείο για τα αναψυκτικά zer0 στα Healthy Food Awards 2023

Το βραβείο παρέλαβε η κα Σταυρούλα Μαρκοπούλου, Brand Manager της ΕΨΑ.

Η Βολιώτισσα εταιρεία, ΕΨΑ, απέσπασε χρυσό βραβείο για τη σειρά αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη zer0, στα Healthy Food Awards 2023 που διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS. Η κορυφαία αυτή διάκριση στην κατηγορία “Free From or Low” Beverage Product, αποτελεί ακόμα μία σημαντική αναγνώριση για την ελληνική εταιρεία, που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγει με συνέπεια, για ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.

Τα αναψυκτικά zer0

Συνδυάζουν τη μοναδική γεύση ΕΨΑ με ελάχιστες θερμίδες, παραμένοντας το ίδιο δροσιστικά και απολαυστικά. Διατίθενται σε συσκευασία αλουμινένιου κουτιού 330ml και σε συσκευασία PET 1.5L. Τα αναψυκτικά zer0 κυκλοφορούν σε 3 γεύσεις: Λεμονάδα zer0, Πορτοκαλάδα με ανθρακικό zer0 και ΕΨΑ Cola zer0.

Τα αναψυκτικά zer0 κυκλοφορούν σε 3 γεύσεις: Λεμονάδα zer0, Πορτοκαλάδα με ανθρακικό zer0 και ΕΨΑ Cola zer0.

Η ΕΨΑ, κοντά έναν αιώνα τώρα, παραμένει πιστή στις αξίες της για τη δημιουργία αυθεντικών προϊόντων με μοναδικές γεύσεις και έχει χαρακτήρα που αγκαλιάζει και εκφράζει γνήσια τις συνήθειες, την κουλτούρα και το ταμπεραμέντο μας.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Σταυρούλα Μαρκοπούλου, Brand Manager της ΕΨΑ, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ΕΨΑ που σε λίγο καιρό θα μετρά έναν αιώνα λειτουργίας και καινοτομίας βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή με προτεραιότητα στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και δεσμεύεται για ακόμα μεγαλύτερη δροσιά με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι».

Η βραδιά έκρυβε ακόμα μία έκπληξη, την τιμητική βράβευση της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας η ΕΨΑ είναι ιδρυτικό μέλος, για την «Πρωτοβουλία στην Προώθηση των Τοπικών Προϊόντων».

Διάβασε ακόμη:

Σπουδαία διάκριση για δύο προϊόντα της ΟΛΥΜΠΟΣ στη SIAL

Η πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί και ο Δημήτρης Τσικνής ενώνουν τις δυνάμεις τους!

NOEMI: Εντοπίσαμε το καλύτερο στέκι για brunch στην Αθήνα

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!