Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις

Χριστουγεννιάτικα δώρα: Λόγοι για να είναι ελληνικής παραγωγής!

Χριστουγεννιάτικα δώρα

Μπορεί να με θεωρείς γραφική. Μπορεί να θεωρείς ότι δεν έχει καμία σημασία η προέλευση των χριστουγεννιάτικων δώρων σου. Ναι, φυσικά δεν έχει. Ο καθένας μας μπορεί να αγοράσει ό,τι δώρο θέλει για τους αγαπημένους του. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί σημαντικοί λόγοι για να είναι τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα σου ελληνικής παραγωγής.

Πάμε να σου αναφέρω τους πιο βασικούς λόγους.

Τα ελληνικά προϊόντα δεν είναι ακριβά, είναι ποιοτικά!

Αν θεωρείς ότι τα χριστουγεννιάτικα δώρα ελληνικής παραγωγής είναι ακριβά θα σου πω ότι κάνεις λάθος. Φυσικά, υπάρχουν κι αυτά, ναι. Ωστόσο, μπορώ να σου αποδείξω ότι οι ελληνικές προτάσεις δώρων έχουν όλων των ειδών τις τιμές (οικονομικές – ακριβές), το σημαντικό όμως είναι ότι και στις δύο κατηγορίες βρίσκεις την ποιότητα.

Θέλεις να δωρίσεις ένα σετ περιποίησης φτιαγμένο από αγνές φυσικές πρώτες ύλες; Οι επιλογές πολλές. Αν κάνεις μία βόλτα στα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα μπορείς να βρεις υπέροχα σετ τόσο από μικρές ελληνικές εταιρείες καλλυντικών όσο κι από μεγάλες σε αρκετά καλή τιμή και σε πολύ υψηλή ποιότητα. Η υψηλή ποιότητα έρχεται από τις καθαρές πρώτες ύλες τους και σίγουρα από το αποτέλεσμα που σου εγγυώνται.

Θέλεις να δωρίσεις ένα καλάθι με ποικίλα ελληνικά προϊόντα όπως τυριά, chutney, ελαιόλαδο και κρασί; Κι εδώ ισχύει ότι στο παραπάνω παράδειγμα.

Σε προηγούμενα και σε επόμενα άρθρα μου σχετικά με οικονομικά και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα θα δεις αμέτρητες επιλογές.

Στήριξη σε μία ελληνική επιχείρηση – βοήθεια στη δημιουργία μίας νέας θέσης εργασίας

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πώς θα ήταν αν στηρίζαμε καθημερινά μικρής, μεσαίας ή και μεγάλης κλίμακας ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν εξαιρετικά προϊόντα, για τα δώρα των αγαπημένων μας; Η στήριξη όλων των παραπάνω τις βοηθάει να διατηρούν το κέρδος τους σε καλά επίπεδα με βάση τις δυσκολίες της εκάστοτε εποχής, να διατηρούν τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας και να δημιουργούν νέες, καθώς και να μπορούν οικονομικά να αναπτύξουν την εξωστρέφειά τους.

Η επιλογή ελληνικών χριστουγεννιάτικων δώρων σε κάνει διαφορετικό

Πόσες φορές στην αναζήτηση κάποιου χριστουγεννιάτικου δώρου έχεις καταλήξει στα κλασικά, και ίσως προβλεπόμενα δώρα από διεθνή brand; Είμαι σίγουρη αρκετές. Το ‘χω ζήσει κι εγώ. Ωστόσο, από την ημέρα που ξεκίνησε το ταξίδι μου στον κόσμο των ελληνικών προϊόντων διαπίστωσα ότι καθ’ ένα απ’ αυτά έχει να μου μάθει κάτι. Μία νέα ιστορία, την παράδοση ενός τόπου, το πώς να επιλέγω πιο sustainability χριστουγεννιάτικα δώρα, που τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονα σε αρκετά ελληνικά προϊόντα.

Άρα λοιπόν, δεν θα ήταν ωραία μία τέτοια έκπληξη στο αγαπημένα σου πρόσωπο; Είμαι σίγουρη ότι δεν θα το περιμένει.

Κλείνοντας το σημερινό άρθρο θα ήθελα πραγματικά να σκεφτείς όλους τους παραπάνω σημαντικούς λόγους για να είναι τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου ελληνικής παραγωγής, και να σε προτρέψω να μοιραστείς μαζί μου τις όποιες αντιθέσεις – σκέψεις σου.

Διάβασε ακόμη:

To αγαπημένο Christmas sHOp.sHOp.sHOp επιστρέφει!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!