Μόδα

igo project: το ιδανικό μέρος για τα πιο ιδιαίτερα fashion items!

igoproject

Σου αρέσει να γνωρίζεις νέους Έλληνες designers και ταυτόχρονα να εντάσσεις κομμάτια τους στην γκαρνταρόμπα σου; Το igo project είναι αυτό που ψάχνεις και με ένα – άντε δύο – κλικ θα ‘χεις στην πόρτα σου ιδιαίτερα fashion items.

Όλα ξεκίνησαν από 3 αδερφικές φίλες που αγαπούν το επιχειρείν. Το όραμά τους εδώ και πολύ καιρό ήταν να συνεργαστούν κάποια στιγμή σε ένα κοινό project μετουσιώνοντας όλες τις αξίες και τα ιδανικά τους σε μία καινοτόμα επιχειρηματική πρόταση.

Οι συνθήκες ωρίμασαν και σήμερα με χαρά μας παρουσιάζουν το igo project, μία συνεργασία με γερές βάσεις, χτισμένο στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, μία ένωση δυνάμεων, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η κοινή αισθητική τους και ο θαυμασμός που μοιράζονται για τις δημιουργικές προτάσεις των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας συνυπάρχουν στις ιδιαίτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ που θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους. 

Οι διαδρομές αλλάζουν, οι τάσεις εξελίσσονται ωστόσο ο τελικός προορισμός των #igoprojectgirls παραμένει πάντα ο ίδιος: να νιώθεις όμορφη και ξεχωριστή μέσα σε κάθε outfit. Η μαζική προσέγγιση “one fits all” δεν είναι στη φιλοσοφία τους για τη μόδα και το design. Κάθε γυναικείο σώμα είναι μοναδικό και τις εμπνέει για να προτείνουν ξεχωριστά, ιδιαίτερα fashion items για να το πλαισιώσουν. 

Όλα τα ρούχα σχεδιάζονται, ράβονται και παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από Έλληνες designers που αντλούν έμπνευση για τα prints από τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, της Μεσογείου και του ελληνικού πολιτισμού. Κύριο μέλημα τους είναι να χρησιμοποιούν συσκευασίες που παράγονται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά ώστε να ενισχύσουν τη προστασία του περιβάλλοντος.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της igoproject θα τα βρεις στο www.igoproject.gr

Get Social:

Instagram : igoproject

Facebook : Igo Project

Διάβασε ακόμη:

Miss Polyplexi: Υψηλή αισθητική και απαράμιλλη δεξιοτεχνία η νέα χειμωνιάτικη συλλογή της

Β.Θεοδώρου,Miss Polyplexi: «Μου άρεσε πάντα να ανακατεύομαι με τα νήματα…»

Ένας μαθηματικός πίσω από τα ελληνικά ξύλινα ρολόγια B.Watch

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!