πανδημία
Νέα

Η οικογένεια Τσακιρίδη στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν πληγεί από την πανδημία

Καλές οι συνταγές που μαγειρεύω και τα χριστουγεννιάτικα δώρα δεν λέω, αλλά δυστυχώς τα οικονομικά προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία του covid19 στους συνανθρώπους μας έχουν φτάσει στο ”κόκκινο” και χρειάζονται την στήριξη όλων μας με κάθε τρόπο, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν και να κάνουν γιορτές ανθρώπινα.

Ως ένας άνθρωπος αρκετά ευαίσθητος με τέτοια ζητήματα δε θα μπορούσα να μην γράψω για την πρωτοβουλία που πήρε η οικογένεια Τσακιρίδη για τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την πανδημία. Κι επειδή τους γνωρίζω προσωπικά ξέρω πως αυτή η κίνηση, είναι κίνηση καρδιάς!

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια Τσακιρίδη και η ελληνική εταιρεία Tradifresh με έντονο αίσθημα της ευθύνης προς το συνάνθρωπο, θα πραγματοποιήσει απευθείας δωρεές σε εσένα ή σε κάποιον που γνωρίζεις ότι έχει ανάγκη, δίχως μεσάζοντες, αλείμματα πιπεριάς Φλωρίνης, ώστε να συνδράμει στη μάχη κατά της πείνας που έχει πλήξει πολλούς ανθρώπους γύρω μας.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για να συμβάλλουμε σε αυτήν την προσπάθεια είναι να την γνωστοποιήσουμε στους ανθρώπους που μας χρειάζονται, ούτως ώστε η εταιρεία να προβεί με απόλυτη διακριτικότητα σε αυτήν την κίνηση.

«Γιατί κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του σε αυτές τις δύσκολες μέρες!»

Τρόποι επικοινωνίας με την οικογένεια Τσακιρίδη & με την εταιρεία Tradifresh:

Facebook: https://www.facebook.com/tradifresh-103797831027023

Instagram: https://www.instagram.com/tradifresh/

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +306948540239

Email: [email protected]