γαϊδαράκος
Delicatessen κι άλλα..

Γαϊδαράκος & Φίλοι: Στηρίζοντας την τοπική οικονομία με ένα κλικ!

14 μικροί παραγωγοί & 11 καταστήματα λιανικής σε ένα κοινό ηλεκτρονικό κατάστημα!

Σε μία σημαντική ενέργεια προχώρησε η ελληνική εταιρεία Γαϊδαράκος για να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινότητα ενόψει κορωνοϊού, δημιουργώντας μια ξεχωριστή κατηγορία στο eshop της, ονόματι Γαιδαράκος & Φίλοι.

Πρόκειται για μια κατηγορία που περιλαμβάνει εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης όπως ελληνικό μέλι, άλευρα, ζυμαρικά, όσπρια, μαρμελάδες, chutney κ.α από 14 μικρούς παραγωγούς απ’ όλη την χώρα και 11 μικρά καταστήματα λιανικής για να μπορείς να τα παραλάβεις όποτε θέλεις, χωρίς την αναμονή των ταχυμεταφορών.

Σε αυτήν την ενέργεια συμμετέχουν οι Γαϊδαράκος, Γλυκάκι, Pandrosia, Αποσταγματοποιία Χατζόπουλος, Deus Lavender, Delimenti, Klimanis Ζυμαρικά, Terra Fyllida , Voras Flavors, Salamousas Agrifood, Δάφνη Γαλακτοκομικά, Αρτόκοσμος, Το Δίκταμο, Σερραία, Παπαράδης Υπεραγορά Τροφίμων, Μπαχάρ ΜΠΑΞΕ, Το Γιατροσόφι, Δήμητρας Γαίας και το Εναλλακτικό Παντοπωλείο.

Επικοινωνώντας την αξία της συνέργειας

Πραγματοποιώντας αυτή την ενέργεια, η εταιρεία Γαϊδαράκος και οι φίλοι του δεν ενισχύουν μόνο την τοπική οικονομία και κοινότητα, αλλά επικοινωνούν την αξία της συνέργειας, έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες επιτυχίας για την κερδοφορία και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Τι περιμένεις λοιπόν;

Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα του Γαϊδαράκου, επίλεξε προϊόντα μικρών παραγωγών και παρέλαβε την παραγγελία σου από το κοντινότερο κατάστημα λιανικής! Με αυτή την κίνηση στηρίζεις τα ελληνικά προϊόντα και το παντοπωλείο της γειτονιάς σου με ένα κλικ!

Περισσότερα πληροφορίες θα βρεις εδώ: https://www.gaidarakos.gr/