kyana queen series
Ομορφιά

Η σειρά QUEEN της KYANA έχει όλα όσα χρειάζεστε εσείς και τα μαλλιά σας!

Αν αναζητάς μία σειρά που φροντίζει, προστατεύει και αναδομεί τα μαλλιά, μην ψάχνεις άλλο! Η σειρά QUEEN της KYANA έχει όλα όσα χρειάζεσαι εσύ και τα μαλλιά σου!

Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα:

  1. Το Shampoo της σειράς Queen χωρίς θειϊκά άλατα. Με ειδική σύσταση, που δεν επηρεάζονται τα φυσικά έλαια των μαλλιών, συμβάλλει στη διατήρηση ενυδάτωσης και της φυσικής τους λάμψης.
  2. Την θερμοπροστατευτική κρέμα μαλλιών για την απόλυτη προστασία από τη θερμότητα. Η κρέμα Queen intensive thermo-protective, κάνει το χτένισμα και το styling των μαλλιών πιο εύκολο, πιο γρήγορο παρέχοντας τη μέγιστη προστασία.
  3. Και την Μάσκα αναδόμησης I-Queen Botox. Η μοναδική μάσκα μαλλιών που σκέφτεται για εσένα! I-Queen Botox, με προηγμένη τεχνολογία που επιτρέπει τη διάγνωση του βαθμού αναδόμησης που χρειάζονται τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες κερατίνης, μεταξιού και κολλαγόνου. Η Queen Botox προσφέρει στα μαλλιά άμεση ενυδάτωση και αναδόμηση.
queen kyana

Αν επιθυμείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα κορυφαία προϊόντα της ελληνικής KYANA, αναζήτησέ τα στα κομμωτήρια και στο www.kyana.gr

Διάβασε ακόμη:

Δοκίμασα το νέο Sun Care Hair Oil της Dalon για την αντηλιακή προστασία των μαλλιών μου!

Sun Care από την KYANA. Υγιή μαλλιά και το καλοκαίρι!

6 ελληνικά προϊόντα περιποίησης απαραίτητα για τις διακοπές σου!

Θες σοκολατένιο χρώμα; Με αυτά τα λάδια μαυρίσματος θα το πετύχεις!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα νέα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα περιποίησης!