Επικαιρότητα

Γλυκάκι: Κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία του στην Έκθεση Τροφίμων Nordic

γλυκάκι

Πόλος έλξης ήταν το περίπτερο του πιστοποιημένου Μικρού Έλληνα Παραγωγού, Γιώργου Τσακοφίτη από το Γλυκάκι Κύμης– σύμφωνα με τον ίδιο, στην διεθνή έκθεση Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair για τον κλάδο των βιολογικών τροφίμων & ποτών που πραγματοποιήθηκε στη Σκανδιναβική Χερσόνησο (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), ύστερα από διάλειμμα δύο ετών.

Ο Γιώργος Τσακοφίτης, ιδρυτής της εταιρείας Γλυκάκι δήλωσε στο makeyourway.gr σχετικά με την συμμετοχή του στην Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair:

«Το Γλυκάκι δειγμάτισε προϊόντα που έτυχαν θερμής υποδοχής από το επιχειρηματικό και καταναλωτικό κοινό της Σουηδίας, όπως chutneys, ελαιόλαδο, την μαρμελάδα σύκο με αστεροειδή γλυκάνισο, ιδιαίτερα αλείμματα σοκολάτας, και φυσικά το μοναδικό στον κόσμο προϊόν από ΠΟΠ Σύκο Κύμης, την ιδιαίτερη μουστάρδα σύκου.

Ήδη οι πρώτες συμφωνίες έκλεισαν και τα προϊόντα από το Γλυκάκι μας ταξιδεύουν για τη σκανδιναβική αγορά.»

γλυκάκι

Ποιοτικοί επισκέπτες και ισχυροί υποψήφιοι πελάτες για το Γλυκάκι

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή διοργάνωση παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της επιδημίας του COVID, προσέλκυσε το ενδιαφέρον σημαντικών buyers, retailers, διανομείς, χονδρέμπορων και σούπερ μάρκετ από όλο τον κόσμο. Η Eco Life Scandinavia και η Nordic Organic Food Fair υποδέχθηκαν συνολικά 3.675 συμμετέχοντες – συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων επαγγελματιών από τις COOP, Lidl, Ikea, Hemköp, ICA, Life, Netto, Holland & Barrett, Midsona και άλλες.

Η Eco Life Scandinavia και η Nordic Organic Food Fair θα επιστρέψουν στο Μάλμο της Σουηδίας, στις 16-17 Νοεμβρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς τα site: www.ecolifeshow.com ή www.nordicorganicfoodfair.com.

Όσον αφορά το Γλυκάκι συνεχίζει να μας κάνει περήφανους αναδεικνύοντας τις τοπικές γεύσεις της Κύμης στην αγορά του εξωτερικού, δείχνοντάς μας καθημερινά το μεράκι και την διάθεσή του για εξέλιξη, καθώς και την επαφή του με το ευρύ καταναλωτικό κοινό, εντός και εκτός.

Διάβασε ακόμη:

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: 60 ελληνικά προϊόντα ιδανικά για αυτό!

Kalon Κολωνάκι: Η αγνότητα της ελληνικής κουζίνας στο πιάτο μας

Μαρμελάδα μελομακάρονο έχεις δοκιμάσει; Μάλλον ήρθε η ώρα!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!