ρόφημα κακάο
Γαστρονομία

Το χειμερινό ρόφημα κακάο με μέλι που θα ζεστάνει τις νύχτες σου!

Τι κι αν είναι Οκτώβρης και οι ηλιόλουστες μέρες καλά κρατούν, τη νύχτα σε ορισμένες περιοχές της χώρας έχουμε ψυχρούλα και οι ζεστές επιλογές στα ροφήματα είναι σίγουρα δημοφιλής. Με αφορμή αυτό λοιπόν ο Γαϊδαράκος λάνσαρε το δικό του ρόφημα κακάο με ελληνικό μέλι.

Πρόκειται για ένα ρόφημα σε σκόνη με κακάο, χαρουπάλευρο, μέλι, ζάχαρη καρύδας και αρωματισμένο με γλυκά μπαχαρικά όπως κανέλα Κεϋλάνης, μοσχοκάρυδο και γαρύφαλλο!

Το κακάο, το χαρουπάλευρο και η ζάχαρη καρύδας είναι προϊόντα βιολογικής γεωργίας.

Γιατί να επιλέξεις το συγκεκριμένο ρόφημα κακάο με μέλι

Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά λόγω του κακάο, σε φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία λόγω του χαρουπάλευρου, διαθέτει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη λόγω της ζάχαρης καρύδας και βέβαια με όλα τα οφέλη του μελιού.

Με λιγότερες θερμίδες σε σύγκριση με τα κοινά ροφήματα κακάο που περιέχουν λευκή κρυσταλλική ζάχαρη και πιο πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Άρα, μπορείς να το εντάξεις εύκολα στο διαιτολόγιό σου!

Επιπλέον, είναι κατάλληλο και για παιδιά από 1 έτους και πάνω, μιας και το μέλι δεν πρέπει να καταναλώνεται από βρέφη μικρότερα των 12 μηνών.


Κυκλοφορεί σε οικολογική και ανακυκλώσιμη συσκευασία που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

ρόφημα κακάο

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της πώλησης του προϊόντος ο Σούπερ Γαϊδαράκος στηρίζει οικονομικά τις αναδασώσεις και τις δενδροφυτεύσεις σε όλη την Ελλάδα, ελπίζοντας σε ένα πιο πράσινο, φυσικό και υγιές μέλλον για τα παιδιά μας!
Βρες περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.