2ο φεστιβαλ τοπικών προϊόντων
Εκδηλώσεις

2ο Φεστιβάλ Τοπικών Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων στην παραλία Μαραθώνα από 3 έως 8 Αυγούστου

Τα Φεστιβάλ για την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και παραγωγών δεν έχουν σταματιμό και είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Έτσι, την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 21.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Τοπικών Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στην παραλία Μαραθώνα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι σύλλογοι γυναικών Μαραθώνα και Γραμματικού με παραδοσιακούς χορούς και θα τιμηθεί ο Αγροτικός Σύλλογος Μαραθώνα για την μεγάλη του προσφορά στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα του Δήμου Μαραθώνα.

Από τις 3 ως τις 8 Αυγούστου και με ώρες λειτουργίας 19.00-24.00, θα μπορείς να περιηγηθείς στην έκθεση και να δοκιμάσεις τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα της περιοχής τους.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ θα συγκεντρώνονται τρόφιμα στο περίπτερο του Δήμου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την ενίσχυση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, ο Δήμος Μαραθώνος θα διοργανώσει και τον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 20.30 το βράδυ.

Για τον λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε μάγειρες και ζαχαροπλάστες. Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Μάθε περισσότερα σχετικά με τον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής εδώ: https://marathon.gr/

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους τοπικούς παραγωγούς θα βρίσκεται και η εταιρεία Γαϊδαράκος. Ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσεις τα λαχταριστά προϊόντα τους και να ξεφύγεις λίγο κάνοντας μια βόλτα στην παραλία Μαραθώνα.

Διάβασε ακόμη:

Νιώσε το αυθεντικό, στην Κρήτη «Crete, Sense the Authentic»

Γνωρίστε..την Κρητική Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Το 1st Peloponnese Beer Festival… only CRAFT είναι γεγονός!

Λ.Πέπλης, AgroFigs: «Να καταφέρουμε να δώσουμε ένα μήνυμα στους νέους πως το να γυρίσεις πίσω(στο τόπο σου), δεν είναι step-back για σένα αλλά άλματα εξέλιξης για τον τόπο μας.»

Ακόμα περισσότερα ονόματα είναι «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί»

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα νέα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!